Välkommen till mig

 

Välkommen till mig!

Jag heter Anna Bovaller och har givit ut två kriminalromaner på Norstedts förlag, Svinajakten (2009) och Svärmaren (2010). 

Ärligt talat är den här sidan helt färsk, nybakad, fortfarande under konstruktion. Men redan nu kan du läsa mer om mig och mina böcker här och mer kommer så småningom. Min ambition är att berätta mer om vad som inspirerar och intresserar mig – och får mig att sitta all min lediga tid framför datorn helt upptagen i min egen fantasivärld.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>