Bokhandelsbesök i Västervik

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Den 18 januari var jag på ”Onsdagsklubben” på Bokia i Västervik och pratade om mitt skrivande och mina böcker. Åter en engagerad och trevlig bokhandlare. Jag älskar att besöka bokhandlare – både privat och som författare. Som att befinna sig i en godisaffär – man vill ta med sig massor av böcker hem!

Det blev en trevlig kväll med mycket prat om böcker och skrivande. Några av mina titlar sålde till och med slut!

En bloggartikel om besöket finns på Keops corner!

En artikel om mitt besök hittar du i Västervikstidningen här!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Bokhandelsbesök i Västervik

  1. Pingback: Jay

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>