Geocache…

Såg på Rapport idag – det var ett långt inslag om Geocaching! Det är en sorts skattjakt när man använder gps-koordinater och Internet som verktyg. Geocache verkar vara en helt ny folkrörelse! Lite roligt – jag hörde själv om det första gången för något år sedan. Jag tyckte att det var helt fascinerande och har med det i min nya bok, Äppelkyrkogården. Vill inte avslöja hur… läs själv – mycket spännande! För geocaching i Sverige – Läs mer här: www.geocahing.se.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Geocache…

  1. Pingback: Wayne

  2. Pingback: Raymond

  3. Pingback: cameron

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>