Anna på Bokmässan!

Bokmässa i Göteborg i helgen!

Lördag den 24 september och söndag den 25 september är det dags för ”Spänningstimmen – möt några av Sveriges främsta deckar- och spänningsromanförfattare” i Norstedts monter (B05:22). Jag kommer att finnas med både lördag och söndag klockan 12.00-12.50.

På lördag kan du också lyssna till mig på deckarscenen. Svenska Deckarakademin håller ”korsförhör” och intervjuar deckarförfattare. Jag kommer att vara med mellan klockan 15.30-15.45. Kom och lyssna och säg hej till mig!

Väl mött!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>