Svärmaren i ELLE!

Svärmaren följer med som premie i ELLEs juninummer och finns nu ute lite varstans! Kul!

I samma veva har det dykt upp några fina 🙂 blogginlägg om Svärmaren:

En välskriven, traditionell pusseldeckare som underhåller och håller intresset vid liv. Jag kommer definitivt att hålla utkik efter böcker av Anna Bovaller i framtiden. //www. kaela.bloggplatsen.se

och mer finns här: www.deckarhuset.se/svarmaren-av-anna-bovaller/ 

Det är roligt att få feedback på Svärmaren, särkilt nu när den ligger ute på tidningsdiskarna.

Äppelkyrkogården läses just nu in av Mirja Turestedt.  Jag är jätteglad för att hon läser mina böcker – hon har läst in alla tre nu och har verkligen det rätta uttrycket. Dessutom ser hon märkligt nog också ut lite som jag tänker mig Petra Wester…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Svärmaren i ELLE!

  1. Carina Holm skriver:

    Alldeles nyss lyssnat ut din bok Svinajakten och uppläsaren var kanonbra. Ser fram mot när jag får sms att Svärmaren har kommit in till bibblan. Står på plats 7 nu så jag får nog vänta ett tag. Svinajakten var kanonbra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *