Tredje boken… Äppelkyrkogården

Ja, det är titeln på den tredje boken om Petra Wester! Tankarna drar mot hösten och Österlen och till en början är det alldeles rätt. Men sedan – saker och ting är inte alltid som de först synes vara… Jag har haft en första genomgång med min förläggare och tror att vi är glada och nöjda båda två! Nu börjar knådandet av texter, funderande, redigerande – en ny fas i författandet, helt enkelt. Svårt att samla tankarna till annat, är hela tiden nere på Österlen… äppeltider… höstregnen är på väg och dagarna blir kortare…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tredje boken… Äppelkyrkogården

  1. Pysse Nimell skriver:

    Hej Anna!
    Ser verkligen fram emot att den tredje boken blir utgiven!
    Kram
    Pysse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *