Manuset är inlämnat…

Tärningen är kastad – Nu har jag lämnat in manuset till tredje boken till min förläggare och nu börjar första steget på väg mot bok. Väntan. Väntan. Och väntan. Det enda min förläggare vet om handlingen är det som fanns i en två sidor lång synopsis. Som jag i och för sig dessutom gått ifrån. Nu har jag skrivit nästan 350 sidor…

För mig är det viktigt att inte ha någon styrning under själva skrivprocessen. Egentligen varken av förläggare eller någon annan  - fantasin måste få flöda fritt! :) Men nu är det dags att få höra vad han tycker. Vet ni vad – det  känns lika spännande och nervöst den här gången som de tidigare…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>