Du kan köpa böcker av mig idag!

Jag var uppe tidigt denna vintriga lördagsmorgon och skrev på tredje boken. Nu är jag verkligen i slutskedet. Sista finsputsningen återstår innan den ska lämnas över till min förläggare Stefan…. Jag gör dock ett avbrott i skrivande och julstök och finns idag, lördagen den 18 december, mellan klockan 12 och 15 i Söderhallarna i Stockholm och säljer mina böcker till förmånligt pris. Ett bokpaket med två signerade pusseldeckare om Petra Wester blir ett fin julklapp att lägga under granen!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Du kan köpa böcker av mig idag!

 1. Katharina Frisk skriver:

  Hej Anna!
  Om jag varit i Stockholm skulle jag förstås handlat dina böcker som julpaket – till mig själv… Nu blev det i stället en härlig överrraskning i Hallmans bokhandel här i Uddevalla när din pocket ”Svinajakten” stod på översta deckarhyllan dit min blick sökte sig nästan magnetiskt! Spännande karriär du gjort – jag är mycket imponerad! Själv har jag publicerat mig i facksammanhang med kioskvältaren ”Att arbeta som personlig assistent” 🙂 och i antologier. Har du övergett Orust och Bohuslän för Österlen?

  Mvh
  Katharina Frisk,
  trollhättefödd, lundastuderad och efter flyttar runt Sverige nu nermyllad i Uddevalla – bara 3 mil från sommarstugan

  • Anna skriver:

   Hej Katarina!
   Vad roligt när kända namn från förr dyker upp igen!
   Självklart finns Bohuslän fortfarande i mitt hjärta! Min andra bok, Svärmaren, utspelar sig delvis där, så antagligen kan jag inte riktigt släppa den fantastiska västkustmiljön…
   Men den riktigt stora förälskelsen är nog Österlen!
   Hoppas allt är bra med dig och familjen! Hälsa alla!
   Många hälsningar från Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *