Tredje boken

Det är mycket tidigt söndag morgon och jag har precis satt på datorn. Huset sover, jag har en stor kopp kaffe vid min sida och ser fram emot en hel skrivardag. Tredje boken FINNS –  i form av ett utkast som jag nu håller på att knåda. Det är en intensiv och speciell fas i skrivandet. Jag redigerar, skriver om, tar bort och lägger till. Lyfter blicken, ser på helheten. Skriver, läser, skriver igen. Är inne i min skrivarbubbla och vill inte hitta ut. Allt känns väldigt roligt! Min förläggare väntar på att läsa…

Jag försökte få andra boken att distinkt skilja sig från den första – och nu är jag där igen. Trean får sitt alldeles eget uttryck…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *