Bokmässo-helg!

Bok & Bibliotek     Hemma igen trött och lycklig efter en fantastisk bokmässa! Vilket härligt brus – böcker och bokälskare överallt. Och det fanns något för alla – det är nog det allra bästa! Inget ämne är för stort eller för litet att skriva om.

Jag pratade och pratade om Svärmaren och blev bland annat korsförhörd i lördags på Deckarens dag. På kvällen bjöd Norstedts på jättetrevlig middag på Världskulturmuseet – mycket mat & prat med förlags- och författarvänner!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>