Bokmässan

Förbereder mig för Bokmässan… Jag ska tala om mina böcker och särskilt då om Svärmaren. Det är lätt och svårt i en märklig kombination. Lätt – för att mina böcker betyder mycket för mig. Svårt – för att jag ska tala om något som jag valt att skriva om. ‘Skriva’ ligger så mycket närmre mig än att ‘tala’.

Svärmaren kom ut i påskas och kommer i pocket i februari 2011. Jag tycker särskilt mycket om omslaget till den här boken. Visste ni att fjärilen är en ligustersvärmare och att det är den största av våra nattfjärlilar. Den kan mäta upp till 10 centimeter mellan vingspetsarna. Otroligt att sådana fjärlilar är ute och flyger under sommarnätterna!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>