Skrivande

Jag skriver på min tredje bok om Petra Wester.

Det här blir en helt annan historia. Igen. Det är det som är så fascinerande med att skriva. Det börjar någonstans med en idé eller en bild som sedan drar iväg i en tangent som jag inte alls hade tänkt mig från början. Då blir det spännande att skriva. Och förhoppningsvis också spännande att läsa…

Tredje boken började i just en bild nere från mitt älskade Österlen. Och en titel. Som kanske faktiskt blir titeln även när boken är färdig. Så var det med Svinajakten, men inte med Svärmaren. Sånt vet man inte från början. Det känner man i slutet när allt är klart. Därför får den här heta ”Trean” än så länge…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *